TODAY+TOMORROW

Repost: hoe voed je je zoon goed op?

The Wolf of Wall Street

Gisteren was het Moederdag. De Amerikaanse ELLE schreef over het opvoeden van feministische kinderen. Ouders focussen daarbij te veel op dochters, zo stelt het artikel. Van onze zonen verwachten we nog steeds dat ze opgroeien als ‘succesvol’, en wel op een manier die al eeuwenlang wordt voorgeschreven door onze patriarchale maatschappij. In plaats van onze zonen te leren hun verwachtingen van meisjes en vrouwen bij te stellen, kunnen we ze echter beter leren hun beeld van zichzelf te veranderen. Een stapje terugdoen is oké. Ook voor mannen.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERS

We do not believe in the world empowering women.

We believe in women empowering the world!

Journalist, activist, game-changing artist, mind-body scientist, international solidarist?

Join the tribe

Copyright © 2020 Vileine

To Top