TODAY+TOMORROW

Vileine & Friends: livestream vanuit De Balie

Beeld: Daantje Bons

Op dinsdag 12 oktober 2016 organiseert De Balie in samenwerking met Vileine een avond over de strijd rondom het vrouwenlichaam: ‘Dan vráág je erom’.

Op deze avond gaan Vileine-founder Hadjar Benmiloud, schrijfster Stella Bergsma, genderstudente Berna Toprak en voormalig hoogleraar Mineke Schipper in gesprek over de vraag: hoe vrij ben je als vrouw om met je lichaam te doen en laten wat je wilt?

De avond is geheel uitverkocht, maar volg vooral de livestream die bij de aanvang van het programma (20.30 uur) hieronder verschijnt:

Dit was een artikel van Vileine & Friends. Vileine & Friends zijn redactioneel onafhankelijke activiteiten van Vileine waar onze partners voor betalen. Culturele en maatschappelijke organisaties wiens doelstellingen aansluiten bij Vileine’s Manifest worden soms vaste vrienden, wiens verhalen we graag zelf selecteren en vertellen. Ook helpen Vileine & Friends elkaar bij evenementen, communicatie en inhoudelijke invulling, om zo elkaars maatschappelijke impact te vergroten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERS

We do not believe in the world empowering women.

We believe in women empowering the world!

Journalist, activist, game-changing artist, mind-body scientist, international solidarist?

Join the tribe

Copyright © 2020 Vileine

To Top