TODAY+TOMORROW

Repost: pap, stem alsjeblieft niet op Trump

(BENNY HARLEM)

In Repost gaan Vileine redacteuren kort in op een actueel artikel.

Medium postte deze week een open brief van een Amerikaanse dochter aan haar Republikeinse vader. Het is een intens persoonlijke, ontroerende uiteenzetting, waarin ze haar vader smeekt om niet op presidentskandidaat Trump te stemmen. Het is duidelijk dat deze vrouw, een 30-jarige Latina, heel veel om haar vader geeft, maar hun uiteenlopende meningen over politiek heeft hen over de jaren heen dwarsgezeten. Culminerend in haar afschuw dat haar vader, door op Trump te stemmen, niet alleen een presidentskandidaat steunt die vrouwen als zijzelf of haar moeder systematisch veracht en ze hun rechten probeert af te nemen, maar ook dat haar vader zichzelf tekort doet door Trump te steunen. Haar vader is immers oorspronkelijk een migrant uit Latijns-Amerika die het gemaakt heeft in de States en Trump staat bekend om zijn racistische uitspraken over minderheden.

Lees haar indrukwekkende relaas hier!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERS

We do not believe in the world empowering women.

We believe in women empowering the world!

Journalist, activist, game-changing artist, mind-body scientist, international solidarist?

Join the tribe

Copyright © 2020 Vileine

To Top