WORLD+CULT

Vitamine Video: #MyBodyisMine

Van een fijne TedTalk tot een krachtige speech: met Vitamine Video word je altijd geïnspireerd.

Het oudste internationale vrouwenfonds ter wereld, Mama Cash, begon ooit als een initiatief van een paar feministes aan een keukentafel en heeft een warm plekje in Vileine’s hart als Vileine Friend: de nieuwste campagne brachten we al even onder je aandacht, niet in de laatste plaats omdat Mama Cash nu vrouwenrechten steunen combineert met gratis vibrators.

Feminisme hoeft niet altijd zwaar te zijn, wisten we al bij Vileine.

En net zo belangrijk voor zelfbeschikking over het vrouwenlichaam als strijden tégen bijvoorbeeld seksueel geweld, is strijden vóór een plezierige expressie van vrouwen in hun lichaam. Happy (what’s in a name?) legt uitstekend uit hoe ook lol hebben politieke impact veroorzaakt:

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERS

We do not believe in the world empowering women.

We believe in women empowering the world!

Journalist, activist, game-changing artist, mind-body scientist, international solidarist?

Join the tribe

Copyright © 2020 Vileine

To Top