TODAY+TOMORROW

Vileine & Friends: kijk ‘Dan vráág je erom’ terug!

Een klap op je billen door een 14-jarig jongetje terwijl je nietsvermoedend over straat loopt? Of een volwassen vent die in je oor hijgt dat je ‘mooie tieten hebt’? Bijna iedere vrouw heeft wel eens te maken gehad met seksuele intimidatie. Het vrouwenlichaam is een gemeentegoed, lijkt het wel.

We bespraken dit gisteren tijdens het evenement ‘Dan vráág je erom’, in samenwerking met De Balie. Samen met het panel en onze lezeressen gingen in gesprek over de verkrachtingscultuur en vrijheid hebben over je eigen lichaam.

Een volger van het Twitter account van De Balie vond het fantastische beeld van onze beeldredacteur Daantje Bons zo heftig dat hij liet weten De Balie gelijk te gaan ontvolgen. Het was lastig dat deze witte oude man er niet bij was om alles aan ons uit te leggen, maar gelukkig bleken we die uiteindelijk niet nodig te hebben. Was je erbij en ging het misschien af en toe te snel, of heb je het gemist? Dan kun je het hieronder gewoon terugzien. Laat ons vooral weten wat je ervan vond!

 

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERS

We do not believe in the world empowering women.

We believe in women empowering the world!

Journalist, activist, game-changing artist, mind-body scientist, international solidarist?

Join the tribe

Copyright © 2020 Vileine

To Top