SEX+SPIRIT

Kutverhalen: “beffen is voor mij heel belangrijk”

Viviane Sassen

De kunst van het vleeslollie veroberen is alomtegenwoordig, maar over beffen hoor je bijna nooit iemand. Vileine strijdt tegen de orgasm gap en zet elke week de bef-memoires van millennials in het maanlicht.

Een vrouw laten klaarkomen: het is niet altijd even makkelijk. Slechts dertig tot vijftig procent van de heteroseksuele vrouwen komt altijd klaar bij een man. Terwijl tachtig procent van de lesbische vrouwen altijd bij hun partner klaarkomt. Wat doen lesbische vrouwen dan anders? Uit onderzoek blijkt dat er meer aandacht is voor clitorale stimulatie. Oftewel er wordt met name meer gebeft. Dus weten mannen eigenlijk wel wat ze doen? Vileine sprak met mannen – en vrouwen – om te vragen wat zij van beffen vinden.

“Je moet je niet schamen en vrij zijn om iemand zo dichtbij te laten”

Julia (25):
“Je moet je niet schamen en vrij zijn om iemand zo dichtbij te laten. Hij zit met zijn neus in je kut en ziet je kut van dichterbij dan dat je dat ooit zelf hebt gezien. Ik vind beffen dan ook veel intiemer dan neuken. Vroeger had ik moeite met mezelf zo bloot te geven. Ik was onzeker over mijn lichaam. Ik denk dat veel vrouwen hier last van hebben. Maar hoe ouder ik werd, hoe makkelijker ik hierin ben geworden. Beffen is nu voor mij heel belangrijk. Van neuken kom ik namelijk niet klaar en ik bereik mijn beste hoogtepunt door beffen. Ik heb nog nooit een jongen gehad die het niet bij mij wilde doen. Maar ik denk ook dat dat komt omdat ik geen rem heb en ik zorg dat mannen loskomen. Ik pijp bijvoorbeeld ook een man altijd. Ik kan nu van beffen altijd klaarkomen, vroeger was dat wel anders. De man kan ik zo sturen en ik geef aanwijzingen. Ik zeg bijvoorbeeld: “Ja, dit is lekker,” en “Ga zo door.” Maar ik vind niet dat je alles met woorden hoeft te benoemen. En als ik nog een speciale tip mag geven die mannen echt moeten weten: je moet de anus meenemen en hem niet laten voor wat het is. Je moet die vinger er niet diep in steken, gewoon een beetje. Dat is hemels. Het is echt een erogene zone.”

Meer weten over beffen? Kijk dan dit filmpje!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERS

We do not believe in the world empowering women.

We believe in women empowering the world!

Journalist, activist, game-changing artist, mind-body scientist, international solidarist?

Join the tribe

Copyright © 2020 Vileine

To Top