SEX+SPIRIT

Kutverhalen: “mensen vinden het gek dat ik seks met mijn vriendinnen heb gehad”

Julia Noni

De kunst van het vleeslollie veroberen is alomtegenwoordig, maar over andere aspecten van seksualiteit hoor je bijna nooit iemand. Vileine strijdt tegen de orgasm gap en zet elke week de  geheime verlangens en schurende verhalen van millennials in het maanlicht. Wat wil je wel en wat juist niet? Vileine onderzoekt het.

“Beffen is zwaar, het doet pijn aan je kaken”

Lisa (31): “Mensen vinden het gek dat ik seks met mijn vriendinnen heb gehad. Het zou schadelijk zijn voor onze vriendschappen. Maar we vonden het gewoon spannend om een keer mee te maken. Toen ik en een vriendin elkaar hadden gebeft, wilden we dat eigenlijk aan niemand vertellen, maar onze vriendinnengroep reageerde heel normaal. Geen enkele vriendin is ook bang dat ik haar ineens probeer te versieren als ik met haar in bed lig. En met de vriendinnen waarmee ik heb het gedaan, kan ik nu samen slapen en dan gebeurt er niks.

Toen ik voor het eerst befte, heb ik niet nagedacht over hoe het moest. Het ging gewoon op de automatische piloot. We waren wel altijd dronken. Maar beffen is saai, je likt alleen maar – met pijpen wissel je af. Zwaar is het trouwens wel, het kan pijn aan je kaken doen. Maar als ik achter één ding ben gekomen: beffen is niet vies. Ik snap echt niet dat iemand kan zeggen dat dat zo zou zou zijn. We deden altijd na het stappen, dus in de ochtend had die vriendin waarschijnlijk voor het laatst gedoucht, maar een vagina smaakt heel normaal. Pijpen is eigenlijk viezer. Als een man niet besneden is, kan hij echt zo’n zweetlul hebben. Maar omdat ik beffen zo saai vind, doe ik het niet meer. Ik val gewoon niet genoeg op vrouwen. Het is even geil, maar dan verslapt mijn aandacht. Een trio daarentegen is wel spannend, maar dan is er ook een man in het spel.”

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERS

We do not believe in the world empowering women.

We believe in women empowering the world!

Journalist, activist, game-changing artist, mind-body scientist, international solidarist?

Join the tribe

Copyright © 2020 Vileine

To Top