SEX+SPIRIT

Sexyland achter de schermen: de mannen van Speedo Club

Daantje Bons

12 Maart is Vileine’s eerste verjaardag-extravaganza in Sexyland. Er is een geweldige line-up met performances, dj’s en niet te vergeten: halfnaakte mannen. Vandaag serveren Sietse en Dorus van Speedo Club Amsterdam ons een paar extra borsten en assisteren zij ons bij wat belangrijke kantoorzaken. 

speedo_0031kl

De mannen van Speedo Club Amsterdam pleiten voor meer bovenbeen in het straatbeeld. Maar ook voor wat mannelijk naakt op de werkvloer draaien zij hun hand niet om. Tijdens Vileine’s verjaardag-extravaganza staan zij ten alle tijden paraat om de bezoekers te voorzien van wat lekkers en liefde. Schroom niet om ze hier op aan te spreken.

speedo_0052kl

Onderstaande billen zitten met wat andere mooie prijzen verpakt in de goodiebag. Deze goodiebag zal worden verloot onder de eerste honderd bezoekers die voor kwart voor negen binnen zijn. Kom dus op tijd zondag en maak kans op een date met één van de mannen van de Speedo Club naar keuze (een Speedo duo kan nog over worden onderhandeld).

speedo_0061

Naast deze billen zitten in de tas: een super gave Pussy Pendant van Denise Rosenboom, wat intellectueel vermaak van Savannah Bay, een sexy speeltje en nog wat andere goodies van Mail & Female, een tof item van de FAC shop, wat moois van de T.I.T.S store en wat lekkers van Gebrouwen door Vrouwen.

 

speedo_0088

Benieuwd hoe deze billen in het echt voelen? Koop hier je kaartje voor Sexyland. En kom samen met ons feesten op zondag 12 maart van 20:00-01:00.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERS

We do not believe in the world empowering women.

We believe in women empowering the world!

Journalist, activist, game-changing artist, mind-body scientist, international solidarist?

Join the tribe

Copyright © 2020 Vileine

To Top