SEX+SPIRIT

Kutverhalen: “eerst beffen, dan praten we verder”

Eiko Ojala

De kunst van het vleeslollie veroberen is alomtegenwoordig, maar over andere aspecten van seksualiteit hoor je bijna nooit iemand. Vileine strijdt tegen de orgasm gap en zet elke week de  geheime verlangens en schurende verhalen van millennials in het maanlicht. Wat wil je wel en wat juist niet? Vileine onderzoekt het.

“Ik kom niet klaar van handwerk”

Emma (29): “Vroeger had ik een regel: “Bef je me niet? Dan wordt er ook niet geneukt.” Daar hield ik me strikt aan, omdat ik van handwerk moeilijk klaarkwam. Dit heeft wel eens tot felle discussies geleid in bed, maar ik hield voet bij stuk. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat je als vrouw net zoveel aan je trekken komt als de man. Er zijn mannen die een vrouw oppikken en denken: “Ik steek ‘m er drie keer in en hup, klaarkomen.” Het kan niet zo zijn dat je er gewoon opklimt. Een man moet moeite voor je doen. Ik ben het namelijk waard dat hij mij op een zo fijn mogelijke manier pleziert. Ik kan liefde en seks makkelijk scheiden, maar het is net zo goed mijn feestje als het zijne. Ik vroeg een keer aan een paar vrouwen: “Wat zou je doen als je met een man naar bed gaat en de seks is niet lekker?” Al die vrouwen zeiden: “Ik zou naar het plafond staren en hopen dat het zo snel mogelijk voorbij is.” Dat zou ik nooit doen!

Er is een idee dat de man mag genieten en dat het genot van de vrouw minder belangrijk is. Je moet er allebei, als de seks afgelopen is, met een voldaan gevoel uitkomen, vind ik. Een man mag niet zomaar zijn lusten botvieren op je. Dan gaat hij maar naar de hoeren. Tegenwoordig hoef ik mannen bijna nooit meer te corrigeren. Ik kan wel vragen: “Wil je me beffen?” Als hij dat niet doet, vind ik dat wel stom, maar ik kan ermee leven. Ik ben ook minder streng geworden, omdat ik van vingeren nu makkelijker klaar kan komen. Ik denk dat ik zelf beter weet wat ik lekker vind en dat de mannen waarmee ik nu seks heb, meer ervaring hebben. Ik zou alleen geen relatie met een man kunnen hebben die nooit beft.”

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Pussy Stories: “first some cunnilingus, then we’ll talk” – Vileine.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERS

We do not believe in the world empowering women.

We believe in women empowering the world!

Journalist, activist, game-changing artist, mind-body scientist, international solidarist?

Join the tribe

Copyright © 2020 Vileine

To Top